Κονέ: Αθλιότητες του Ιβάν Σαββίδη

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. 

Ο χαφ της Ένωσης χαρακτήρισε «αθλιότητες» το ντου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο (και μάλιστα οπλοφορώντας), ενώ απόρησε με τη στάση του Γιώργου Κομίνη, ο οποίος, όπως τόνισε ο ποδοσφαιριστής, ζήτησε από την Ένωση να επιστρέψει στο γήπεδο μετά από μιάμιση ώρα, χωρίς να την ενημερώσει για το αν είχε μετρήσει το γκολ! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κονέ στην ΕΡΤ 

«Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, έδωσε οφσάιντ. Το άκουσα κιόλας, ήμουν εκεί, δίπλα του. Μετά μπήκε ο κ. Σαββίδης στο γήπεδο και απειλούσε τον διαιτητή από όσο κατάλαβα. Τον απειλούσε με το όπλο του, δεν ξέρω… Μετά από μιάμιση ώρα ο κ. Κομίνης μας είπε να βγούμε έξω να παίξουμε μπάλα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πώς να βγούμε μετά από τόση ώρα για να παίξουμε 5’; Μας είπε μάλιστα πως θα αποφασίσει έξω τι θα γίνει με το γκολ. Ποιος ο λόγος να το πει έξω και όχι μέσα στα αποδυτήρια; Πώς γίνεται να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να ξέρουμε από πριν το σκορ; Περίεργα πράγματα... 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανέβει σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι παίκτες δεν πρέπει να σχολιάζουν τι γίνεται εκτός γραμμών, αλλά θα μιλήσω σαν φίλαθλος. Δεν έπρεπε να κατέβει ο κ. Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι αθλιότητες! Είμαστε παίκτες, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν γίνεται οι αγώνες να μην κρίνονται στο χορτάρι». 

Ερωτηθείς για το αγωνιστικό επίπεδο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Έχουμε δείξει πόσο καλή ομάδα είμαστε. Θεωρώ πως η ΑΕΚ διαθέτει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ναι μεν έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν αντέχουν την πίεση του πρωταθλήματος. Στο ματς του πρώτου γύρου τους νικήσαμε στο ΟΑΚΑ με καθαρό γκολ, αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο».

Πηγή: sport-fm

Πηγή: skai.gr