Πασκουάλ: Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τρεις φορές τον Ολυμπιακό

Μια νίκη που αν πανηγυρίσουν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague, θα είναι και 4η μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού έχουν προηγηθεί δύο νίκες για την Α1 και μία, η ιστορική πρώτη επικράτηση στην έδρα του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σε αυτό το σερί στάθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Δεν είναι εύκολο να νικήσεις 3 φορές τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά, ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι ένα μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για μας, το να νικήσεις τρεις φορές μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε». Ερωτηθείς για την πίεση σε ντέρμπι «αιωνίων», ο Πασκουάλ είπε: «Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι, γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα».

Αναφορικά στους Έιντριαν Πέιν και Μάικ Τζέιμς, ο Πασκουάλ εξήγησε: «Και οι δύο ομάδες έχουμε 15?16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr