Δημάτος: Κάντε αντιντόπινγκ κοντρόλ ακόμα και σε 24 ποδοσφαιριστές

«Σκληρή» γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Δημάτος, απαντώντας στο αίτημα της ΑΕΛ να διενεργηθεί ντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ομάδα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης τοποθετήθηκε μέσω Facebook, χαρακτηρίζοντας ως «αισχρή προσβολή να χρησιμοποιείται αστήρικτα χωρίς την πραγματική επαφή με την πραγματικότητα το φαινόμενο των μυϊκών τραυματισμών».

Παράλληλα τόνισε πως εφόσον η ΑΕΛ το επιθυμεί «μπορεί να ζητήσει το ντόπινγκ κοντρόλ σε 24 ποδοσφαιριστές» κλείνοντας την τοποθέτησή του με τη φράση «δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά στην Ευρώπη τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Δημάτου:

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!»
Πηγή: Πηγη: sport-fm.gr