Ο Ματ που θέλει να δει μπάλα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης (pics)

Ετοιμαζόταν για τη 41ή του περιπέτεια, στο Γιβραλτάρ και λίγο πριν εξερευνήσει τον «βράχο» αλλά και την παρακολούθηση της αναμέτρησης της Γκλάσις Γιουνάιτεντ με την Europa F.C.. Κάθισε μπροστά στο τηλέφωνό του να μας μιλήσει. Αρκετά φιλικός, ευδιάθετος, πώς να μην είναι άλλωστε όταν πραγματοποιεί τα όνειρά , αναφέρθηκε την ιστορία του πίσω από το ομολογουμένως τεράστιο εγχείρημα του.

Δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιος από τους φίλους του αθλήματος, να μην αισθάνθηκε έστω και λίγο ζήλια για αυτό που ζει ο Βρετανός φίλος της Φούλαμ. Ζει φανατικά για τα ταξίδια και περισσότερο τα αθλητικά. Έχει παρακολουθήσει διοργανώσεις στην Αφρική, έγραψε αναφορές για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και όπως μας αποκάλυψε, το ίδιο θα πράξει και στο επερχόμενο της Ρωσίας.

Η ανία του γραφείου και η… αρχή του ταξιδιού

Όπως μας είπε, του αρέσει να ταξιδεύει αρκετά. Πριν το εγχείρημα είχε πάει σε 80 χώρες. Η ζωή του όμως και η εργασία σε ένα γραφείο, στο υπουργείο δικαιοσύνης της Αγγλίας του προκάλεσε ανία:

«Χρειάστηκα ένα διάλειμμα από την κανονική ζωή μου. Μπορούσα να ζητήσω άδεια. Κι αυτό έκανα. Δεν ήθελα να κάνω όμως κάτι κοινό σε αυτήν. Αυτό που αγαπάνε πολλοί Βρετανοί. Να πάω στην Ινδονησία και να πίνω Cocktail όλη μέρα. Ήθελα μια μεγάλη πρόκληση» Κι έτσι ο Ματ, πήρε την άδεια άνευ αποδοχών που επιθυμούσε και έβαζε μπροστά, αυτό που είχε στο μυαλό του. Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι... «Ήθελα να κάνω κάτι το ξεχωριστό. Κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα. Μόνο έτσι ξεχωρίζεις. Πήρα αυτή την απόφαση και να είμαι μαι. Στο τέλος θα γράψω τις εμπειρίες μου και σε βιβλίο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr