Η ιατροδικαστής που εξέτασε τον Γκαρθία στη "Δίκη": "Συμφωνώ με τη γνωμάτευση του Διαβαλκανικού"

Στην αποκάλυψη πως η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, προχώρησε η τηλεοπτική «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Η κ. Ζαγκελίδου ήταν εντεταλμένη από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί τη σχετική προανάκριση. Η κ. Ζαγκελίδου επελέγη από τον επίσημο κατάλογο πραγματογνωμόνων και υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ανέφερε  στην τηλεοπτική «Δίκη» πως η κάκωση που υπέστη ο κ. Γκαρθία, είναι απολύτως φυσιολογικό να προξενεί  «το αίσθημα ζάλης που ένιωθε  μετά την ρίψη του αντικειμένου».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως είναι μια συνήθης αντίδραση του οργανισμού σε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ τόνισε πως επί της ουσίας, οι γνωματεύσεις του γιατρού του αγώνα με αυτούς του Διαβαλκανικού Κέντρου δεν διαφέρουν ιδιαίτερα, απλώς εκείνες του Διαβαλκανικού είναι πιο λεπτομερείς, απόρροια του ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάστηκε από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Σήμερα το πρωί, αναμένεται και το αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας του κ. Γκαρθία, που θα ολοκληρώσει και το πόρισμα της κ. Ζαγκελίδου.
 
Η ιατρική γνωμάτευση του διαβαλκανικού κέντρου, ανέφερε πως ο κ. Γκαρθία υπέστη «οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία και θα υπάρξει 24ωρη παρακολούθηση».

Πηγή: skai.gr