Κλείσιμο

Ο Ουάρντα φρέναρε απότομα την ΑΕΚ!

Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό-κορυφής από το Περιστέρι η ΑΕΚ! Η Ένωση προηγήθηκε με τον Αραούχο, όμως με πανέμορφο γκολ ο Ουάρντα κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο (1-1).

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν καλύτερα και ζόρισαν την άμυνα του Ατρόμητου, που μετά το 30’ ανέβασε στροφές και ισορρόπησε. Η μεγαλύτερη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, καθώς στο 38’ ο Ουάρντα σημάδεψε –με την βοήθεια της κόντρας στον Αραούχο- το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πολύ καλύτερο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 60’ η ΑΕΚ πήρε τα ηνία και στο 68’ έκανε με αντεπίθεση τη ζημιά στον Ατρόμητο. Ο Λιβάγια πήρε την μπάλα (μισό παπούτσι εκτεθειμένος) από τον Αραούχο, η μπάλα ξαναέφτασε στον Αργεντινό που με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ. Η Ένωση διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και στο 76’ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Αραούχο αστόχησε από κοντά. Στο 80’ ο Ουάρντα πήρε στις πλάτες την ομάδα του, η οποία δεν απειλούσε ιδιαίτερα. Ο Αιγύπτιος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με φοβερό σουτ με το αριστερό νίκησε τον Τσιντώτα στέλνοντας την μπάλα στο δεξί του παράθυρο.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι χάλασε και κυριάρχησαν τα νεύρα. Δεύτερη κίτρινη έπρεπε να πάρει ο Μοράν για αγκωνιά στον Ουάρντα (83’).
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr