Το λάθος με τον προπονητή του Ολυμπιακού που διόρθωσε ο Αρετόπουλος

Οι λεπτομέρειες σχετικά με όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που συνέταξε ο διαιτητής Αρετόπουλος, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια, αφού ενημερώνονται οι δύο ΠΑΕ αναλυτικά για όσα έχουν γραφτεί.

Αρχικά, όπως διαρρέεται και από τον ΠΑΟΚ, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί στην αρχική λίστα των αξιωματούχων του αγώνα που πρέπει να παραδοθεί στον διαιτητή 75 λεπτά πριν από την έναρξη του ματς.

Εκεί, ήταν δηλωμένος ως προπονητής ο Χρήστος Κόντης και ως βοηθός του ο Αντόνιο Πουσέ, καθώς και τα λοιπά μέλη της αποστολής των ερυθρολεύκων, χωρίς τον Ισπανό προπονητή.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM, ο διαιτητής Αρετόπουλος, ξεκινάει το Φύλλο Αγώνα και γράφει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία αντικαθιστά τον Χρήστο Κόντη.

Επί της ουσίας, ο διαιτητής διορθώνει το αρχικό λάθος και αυτόματα καθιστά τον Ισπανό τεχνικό ως αξιωματούχο της αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, το επιχείρημα που διαρρέεται πως θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ στην υπερασπιστική του γραμμή, ότι δηλαδή ο Γκαρθία δεν ήταν αξιωματούχος αυτόματα αναιρείται από την αναφορά του διαιτητή στο Φύλλο Αγώνα. Πάντως, στον δικέφαλο του Βορρά, σκοπεύουν να κάνουν μήνυση στον Ισπανό προπονητή και να καταθέσουν ένσταση.

Διαβάστε αναλυτικά στο sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr