Νικάς στο Μαραθώνιο της Ρόδου, τρέχεις δωρεάν στην Καλλίπολη!

Οι νικητές στη γενική κατάταξη του Μαραθώνιου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 και των 5 χλμ., συνολικά 4 άτομα, θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αντίστοιχους αγώνες που θα γίνουν στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Καλλίπολης στην Τουρκία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018.

Οι νικητές θα έχουν δωρεάν διαμονή για δύο βράδια στην Καλλίπολη, καθώς και δωρεάν συμμετοχή στον αντίστοιχο αγώνα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους νικητές του τουρκικού Μαραθωνίου το 2017, που θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για να πάρουν μέρος στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο.

Πρόκειται για μία επιπλέον προσφορά σε όσους ξεχωρίσουν στους αγώνες της Ρόδου, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσει χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές του Μαραθωνίου δρόμου σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και αναμνηστικά βραβεία για τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στους αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων.

Βραβείο για την πιο γρήγορη και βραβείο για την πολυπληθέστερη ομάδα. Απαραίτητος όρος συμμετοχής για κάθε ομάδα, να έχει γίνει ομαδική εγγραφή και να τερματίσουν τουλάχιστον 5 μέλη της, στον ανάλογο αγώνα.

?Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες: https://rhodesmarathon.gr
Πηγή: skai.gr- Γ. Παπαδημητρόπουλος