Αντετοκούνμπο: Παίζω πάρα πολύ, έχω ανάγκη ξεκούρασης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε την ηρεμία και την ξεκούραση που αισθάνθηκε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο All-Star του Λος Άντζελες και επανέλαβε την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και την τρέχουσα εβδομάδα στο Μιλγουόκι. Μέχρι την Παρασκευή, ο Ελληνας σούπερ σταρ έχει έναν καλό λόγο να θέλει να ξεκουράσει τα πόδια του: ένα δεξί γόνατο που συνεχίζει να έχει φλεγμονή.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Eurohoops, ο Αντετοκούνμπο είπε ότι οι γιατροί του είπαν πως το πρόβλημα είναι η έλλειψη ξεκούρασης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Giannis είναι δεύτερος σε συμμετοχή παίκτης στο NBA, με μέσο όρο 37 λεπτά ανά παιχνίδι.

«Το πρόβλημα είναι ότι παίζω πάρα πολύ», είπε. «To μόνο που χρειάζομαι είναι να ξεκουράζομαι περισσότερο. Αυτό το καλοκαίρι δεν είχα πολύ χρόνο να το κάνω αυτό. Μετά από τα play-off, πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο. Πήγα να δω (τον μικρότερο αδελφό μου) τον Κώστα και έκανα μαζί του γυμναστική για περίπου μιάμιση εβδομάδα. Δεν είχα χρόνο για ανάπαυση και έτσι η κατάσταση χειροτέρευσε. Μετά από αυτή τη σεζόν θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ».

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχασε δύο παιχνίδια τον Ιανουάριο για να διαχειριστεί τη δυσάρεστη κατάσταση στο γόνατό του, δεν έριξε καμιά ευθύνη στους Μπακς, λέγοντας ότι αυτό που συμβαίνει υπερβαίνει κατά πολύ την κανονική δουλειά στην διάρκεια της σεζόν του NBA.

Μετά την αλλαγή προπονητή, από τον Τζέισον Κιντ στον Τζόι Πρίντι, ο Ελληνας σταρ έχει κατά μέσο όρο 35,4 λεπτά ανά παιχνίδι.
Πηγή: skai.gr