Κλείσιμο

Ch. Leaugue: Έσωσε την Μπαρτσελόνα ο Μέσι - «Διαστημική» Μπάγερν

Ο Μέσι σκόραρε κόντρα στη Τσέλσι για πρώτη φορά, με τη Μπαρτσελόνα να φεύγει με το 1-1 από το Στάμφορντ Μπριτζ, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου διέλυε με 5-0 την Μπεσίκτας στο Μόναχο, στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σπάζοντας την κατάρα απέναντι στους «μπλε» με το πρώτο γκολ εναντίον τους, ο Μέσι επέτρεψε στην κυνική Μπαρτσελόνα να φύγει με πολύτιμη ισοπαλία (1-1).  

Σε ένα παιχνίδι που το τελικό του αποτέλεσμα κολακεύει την Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός τη γλίτωσε από ήττα που θα την έβαζε σε μπελάδες για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League (1-1). 

Έπειτα από οκτώ παιχνίδια και περίπου 600 λεπτά (κι αφού χρειάστηκε μια υπέροχη ενέργεια του Ινιέστα), ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στους «μπλε». 

Τους απαγόρευσε, έτσι, να πανηγυρίσουν μια νίκη που μάλλον άξιζαν, έχοντας πετύχει ένα υπέροχο γκολ με τον Γουίλιαν κι έχοντας σημαδέψει δυο φορές (με τον ίδιο παίκτη) τα δοκάρια του Τερ Στέγκεν. 

Εισιτήριο για τους «8» του Ch. League έβγαλε από σήμερα η Μπάγερν Μονάχου. Εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Βίντα στο ξεκίνημα του ματς, έκανε ότι ήθελε την Μπεσίκτας και την διέλυσε με 5-0.

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Βίντα στο ξεκίνημα του αγώνα και διέλυσε την Μπεσίκτας με 5-0, εξασφαλίζοντας από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League! 

Δεν σταματούσαν με… τίποτα οι Βαυαροί,
που έφτιαξαν 34 τελικές προς την εστία και αν δεν ήταν ο Φάμπρι, το κοντέρ θα είχε «γράψει» ακόμη περισσότερα! Ο Μίλερ σκόραρε δις και έπιασε τον Ντελ Πιέρο στον πίνακα των σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (42 ), ενώ άλλα δύο πρόσθεσε ο Λεβαντόφσκι και ένα ο Κομάν για την φοβερή και τρομερή Μπάγερν που έφτασε τις 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! 
Πηγή: skai.gr