Super League: Αποφάσεις για το Κύπελλο, αλλά όχι για τα τηλεοπτικά

Μπορεί το ενδιαφέρον στο ΔΣ της Super League την Τρίτη (20/02) να επικεντρωνόταν στα νέα δεδομένα που προέκυψαν στα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, έπειτα από την ανακοίνωση της NOVA ότι δεν θα ενδιαφερθεί για την κεντρική διαχείριση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως οι ΠΑΕ δεν πήραν κάποια απόφαση επί αυτού του «καυτού» ζητήματος, που κρίνει ακόμα και την ύπαρξη του συνεταιρισμού.

Αντίθετα, οι ομάδες προχώρησαν σε εισήγηση στην ΕΠΟ για τον τρόπο τέλεσης του Κυπέλλου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, με την οριστική απόφαση να αναμένεται να παρθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Η σχετική ενημέρωση από τη Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Θα μελετηθούν τεχνικά ζητήματα για την Kεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, τα οποία θα εκτεθούν στο επόμενο Δ.Σ.

2/ Θα υποβληθεί προς την ΕΠΟ πρόταση της Super League για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση των ομίλων και μονούς αγώνες μέχρι τα προημιτελικά στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των γηπεδικών προδιαγραφών της Super League».
Πηγή: soccerplus.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος