Γιάννης: Μάλλον θα ήμουν... σεκιούριτι σε κλαμπ, εάν δεν έπαιζα μπάσκετ

Ο Έλληνας διεθνής χαρακτήρισε «ασύλληπτη» την αγωνιστική εμπειρία το ενδεχόμενο να συνεργαστεί το καλοκαίρι με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ σε ερώτηση για το πως θα φανταζόταν τον εαυτό του εκτός μπάσκετ είπε πως πιθανότατα θα ήταν... σεκιούριτι σε κλαμπ.

«Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον είπε πως «είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες».

Ξεκαθάρισε ότι... είναι απλώς ανθρώπινο ον, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το απίστευτο κάρφωμα πάνω από τον Χάρνταγουεϊ των Νικς, ενώ για το έως τώρα... ταξίδι στο NBA είπε: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

Για την προοπτική να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ το καλοκαίρι τόνισε πως «θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε... ατακαδόρικα τη συνέντευξη Τύπου, αφού στην ερώτηση για το πως θα φανταζόταν τον εαυτό του, στην ηλικία των 23 ετών, εφόσον δεν έπαιζε μπάσκετ, απάντησε: «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»!
Πηγή: skai.gr