Ειλημμένη απόφαση για προσθήκη παίκτη στον Ολυμπιακό

Την προσθήκη ενός ξένου από το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει οι διοικούντες και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας πρόκειται για κάτι το οποίο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συμβεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να αρχίσει η έρευνα στην αγορά για παίκτη.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας είναι ανοικτό, αλλά όχι σίγουρο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και κάποιος από τους υπάρχοντες Ρόμπερτς ή Τόμπσον. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο νέος παίκτης για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια της Ευρωλίγκας δεν θα πρέπει να είναι από ομάδα της διοργάνωσης ή να είναι ελεύθερος με προθεσμία τις 28 Φεβρουαρίου.

Εάν ο παίκτης που θα ξεχωρίσουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ως την καταλληλότερη επιλογή, βάσει των παραπάνω προϋποθέσεων, είναι «1» τότε ίσως αποχωρήσει ο Ρόμπερτς. Εάν είναι «2-3» τότε δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος ο Τόμπσον.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr