Κλείσιμο

Free agent ο Παπαγιάννης

Οι Sacramento Kings αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Γιώργο Παπαγιάννη, όπως ενημέρωσε στo "Twitter" o δημοσιογράφος Σαμς Χαρένια του Yahoo!.

Οι «Βασιλιάδες» είχαν επιλέξει τον 20χρονο Έλληνα διεθνή σέντερ στο Νο13 του ντραφτ του ΝΒΑ, υψηλότερη θέση για οποιονδήποτε Έλληνα ποτέ, αλλά επέλεξαν να τον αφήσου freeε agent, μία δυσάρεστη εξέλιξη για τον παίκτη. 

Ο Παπαγιάννης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, αγωνίστηκε αρκετές φορές στη G League και πλέον θα περιμένει να εκφράσει ενδιαφέρον άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η Ευρώπη τον περιμένει...

Εξάλλου, βάσει κανονισμού, οι ομάδες της Euroleague μπορούν να ενισχυθούν με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. 

Φέτος, ο Παπαγιάννης είχε σε 16 συμμετοχές, 2,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ, ενώ την περυσινή σεζόν 2016-17, μέτρησε 5,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ μέσο όρο και 54,9% στα δίποντα σε 22 παιχνίδια. 

Κι ενώ ο Παπαγιάννης αποχωρεί από τους Κινγκς, το Κλίβελαντ παραχώρησε στο Σακραμέντο τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη στο ΝΒΑ.
Πηγή: skai.gr