Έτσι θα γίνει το δημοψήφισμα για τον Παναθηναϊκό!

Γνωστές γίνονται οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το οποίο είχε προαναγγείλει προ ημερών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με θέμα την παραμονή ή όχι της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι τώρα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, την Δευτέρα (12/03) ή την Τρίτη (13/03).

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) σε πενταψήφιο αριθμό, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Για να είναι έγκυρη μια συμμετοχή θα απαιτείται το κάθε άτομο να έχει δώσει τον ΑΜΚΑ του. Αφού διαπιστωθεί ότι έχει αγοράσει ένα εισιτήριο τα τελευταία τρία χρόνια ή φυσικά κάρτα διαρκείας τότε θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο δημοψήφισμα.

Θα καλείται να απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ερώτημα που έχει τεθεί από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας περί παραμονής ή αποχώρησης της ομάδας από την Ευρωλίγκα

Τα έσοδα από την αποστολή του SMS θα πάνε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το δημοψήφισμα θα γίνει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή παρουσία συμβολαιογράφου και δικηγόρων, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πηγή: skai.gr