Κόντης: Mπορούμε να ανατρέψουμε οποιαδήποτε κατάσταση

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Χρήστος Κόντης μετά την ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Ο αντικαταστάτης του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» σήμερα σημείωσε ότι η ομάδα του δέχθηκε δυο γκολ από αδράνειες και ότι θα έπρεπε να αξιοποιήσει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο.

Δήλωσε ωστόσο πεπεισμένος ότι η αντίδραση που έβγαλε στο τέλος (και θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση) δείχνει πως υπάρχει ποιότητα για να ξεπεράσει η ομάδα τις δυσκολίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντης

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: «Nα ευχηθώ περαστικά στον προπονητή. Ήταν ένα σοκ για όλους το ότι δεν μπορούσε να είναι μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας».

Για το μπλακ-άουτ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο: «Μπήκαμε καλά στο ματς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά έγερνε προς τα εμάς. Φαινόταν ότι μπορούμε να φτιάξουμε ευκαιρίες. Στο β’ δεν νομίζω ότι ήμασταν τόσο κακοί, απλά η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα και ευτύχησε να βάλει δυο γκολ σε αδράνειες. Στο τέλος βάλαμε το γκολ και βγάλαμε μια αντίδραση και με τις ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς και του Ταχτσίδη ήμασταν κοντά στο να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν η αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει οδηγός από ‘δω και πέρα στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Τελείωσε ο στόχος του Κυπέλλου και πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε την ποιότητα για να ανατρέψουμε οποιαδήποτε κατάσταση».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έφτιαξε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που είχε την υπεροχή: «Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ προφύλαξε τα νώτα της και μας έκλεισε τους χώρους. Θα έπρεπε σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού να κάνουμε πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά παίζαμε και με έναν αντίπαλο που ήταν πολύ ψυχωμένος».

Για τον Σισέ: «Ένιωσε έντονους πόνους στα πλευρά από ένα χτύπημα που είχε και έπρεπε να αντικατασταθεί».

Για το αν θα μπορούσε ο Ζιλέ να καλύψει το κενό του Σισέ και όχι ο Ρομαό: «Ο Ρομαό είναι πιο έμπειρος, δε νομίζω ότι ο Ζιλέ θα κάλυπτε καλύτερα τη θέση. Είχαμε και τις απώλειες του Μποτία και του Ένχελς, οπότε δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr