Χωρίς Πρίγιοβιτς, αλλά με Μουλέν στο Περιστέρι

Το αρνητικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ουρολογικό πρόβλημα, το οποίο και σήμερα δεν τον άφησε να προπονηθεί, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, σε αντίθεση με τον Τιμπό Μουλέν, ο οποίος κάνει ντεμπούτο σε αποστολή και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάνοντας πρεμιέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετέβη με άδεια στην Ιταλία, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Τις μέρες που θα παραμείνει εκεί, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ομάδας, θ? ακολουθεί κανονικά το προπονητικό του πρόγραμμα σε αθλητικό κέντρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδεύσει το απόγευμα για την Αθήνα, αποτελείται από τους εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός και Κουλούρης.

Σε ό,τι αφορά τους σχεδιασμούς του Ρουμάνου τεχνικού, το μόνο σίγουρο είναι πως στην θέση του βασικού φορ θα αγωνιστεί ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ βασικό θα είναι το υπόλοιπο σχήμα.
Πηγή: skai.gr