Euroleague: Σκόρπισε τη Φενέρ ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

O Ολυμπιακός έπαιξε με πάθος, διάθεση σε άμυνα και επίθεση, έχοντας τρομερά ποσοστά στα τρίποντα (13/17), και σκότωσε τη Φενέρμπαχτσε, με σκορ 95-70, κάνοντας το 14-7 στα ματς.

Μετά τις κακές ήττες σε Μόσχα και Βελιγράδι, οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και διέλυσαν 95-70 τη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας το 2/2 απέναντι στους Τούρκους, ενώ παράλληλα ανέβηκαν στο 14-7 στην κατάταξη της Ευρωλίγκας. 

Τρομερή διάθεση για άμυνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι από τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπου μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο έριξαν κάπως τις στροφές τους και αυτό χάρη στον «καυτό» -που ήρθε από τον πάγκο- Μπόμπι Ντίξον, ενώ ήταν σε μεγάλη ημέρα στα σουτ έξω από τα 6,75μ., έχοντας το… εξωφρενικό 13/17! 

Πρώτοι των Πειραιωτών ήταν οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς με 19 πόντους ο καθένας, με τους Πρίντεζη και ΜακΛίν να έχουν από 12 ο καθένας. Από την ομάδα του Ομπράντοβιτς, ξεχώρισε ο Μπόμπι Ντίξον με 24 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε μόλις για 7:52’’ και μόνο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μηδέν πόντους με 0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ
Πηγή: skai.gr