Τα έκανε «θάλασσα» και έμπλεξε η ΑΕΚ

Εντός έδρας ήττα-μαχαιριά από την Στρασμπούρ υπέστη η ΑΕΚ!

Η Ένωση έπεσε στην «παγίδα» των Γάλλων και παρότι για περίπου τρία δεκάλεπτα βρισκόταν μπροστά στο σκορ, παρασύρθηκε από τον γρήγορο ρυθμό που επέβαλαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 87-88.

Μυθικά πράγματα στο τέλος του ματς, με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται τα λάθη των φιλοξενουμένων και φτάνει μία ανάσα από μία τεράστια ανατροπή κάνοντας το 72-82 στο 4:41, 87-88 στο 0:35! Ωστόσο ο Κέλσι Μπάρλοου στην τελευταία φάση του ματς έκανε κάτι… ανεξήγητο, αφήνοντας τη μπάλα από τα χέρια και ενώ είχε την ευκαιρία για σουτ, με συνέπεια να υποπέσει σε βήματα.

Ο Ντελρόι Τζέιμς με 21 πόντους ξεχώρισε από την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ καλή παρουσία είχαν οι Σάκοτα με 16 και Λαρεντζάκης με 12.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλο ματς έκανε ο Ντι Μπόστ με 23 πόντους ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε επίσης και ο Ίνγκλις ο οποίος είχε 15 πόντους, εκ των οποίων τους 9 στην τελευταία περίοδο του ματς.

Στο 6-6 υποχώρησε η ΑΕΚ και πλεόν θέλει μόνο νίκες στις επόμενες δύο αγωνιστικές προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr