Θρίλερ στους «Ζωσιμάδες»,«X» στο Αγρίνιο, νίκη για Λαμία

Από όλα έχει η Super League. Επικός αγώνας στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο (2-2), ισοπαλία με ένα σουτ για τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1) και νίκη-ανάσα για τη Λαμία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-).

ΠΑΣ – Ατρόμητος 2-2

Απίστευτο ματς στους «Ζωσιμάδες» όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, ενώ το σκορ στο 87΄ ήταν 0-1 με πέναλτι του Ντάουντα από το 71ο λεπτό. Ο Κόντε στο 87΄ και ο Μπέρτρα στο 89΄ υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους, όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα και στο 90΄ ο Καρασαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το παιχνίδι πραγματοποίησαν μόνο μια τελική φάση, αυτή στο γκολ του Λάμπρου στο 81?. Η ομάδα του Δέλλα που παραμένει αήττητη στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται ο Ελληνας τεχνικός στον πάγκο του Παναιτωλικού, είχε ανοίξει το σκορ με τον Μοράρ στο 25?.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Με γκολ του Αλέξανδρου Καραγιάννη στο 72ο λεπτό, η Λαμία πήρε νίκη από χρυσάφι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της και βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογική θέση της.
Πηγή: skai.gr