Euroleague: Διέλυσε τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός

Μετά τη συντριβή από την Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός έπαιξε αφηνιασμένα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συγκεντρωμένοι, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και συνέτριψαν 94-64 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να ανέβουν στο 13-5 και πλέον να στοχεύουν για το 2/2 σε άλλη μία φετινή «διαβολοβδομάδα», απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Μοναδικό «μελανό» σημείο για τους Πειραιώτες στην αναμέτρηση, ήταν ο τραυματισμός του Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος στην αρχή της δεύτερης περιόδου αποχώρησε με σφίξιμο στη μέση, χάνοντας το υπόλοιπο ματς και σκορπώντας την αγωνία ενόψει Μόσχας. 

Κακό πρώτο ημίχρονο στα τρίποντα οι «ερυθρόλευκοι», όπου μετρούσαν 1/10, αλλά στο δεύτερο το χέρι τους… λύθηκε, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 9/26. Σκόραραν και οι δώδεκα που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον Σπανούλη να ήταν κορυφαίος με 13 πόντους και 7 ασίστ, τους Μιλουτίνοφ και ΜακΛίν να είχαν από 12 ο καθένας και τον Παπαπέτρου να προσθέτει άλλους 11. 

Ιστορικό ήταν το βράδυ για τον Γιώργο Πρίντεζη,
καθώς συμπλήρωσε 215 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς και είναι πλέον πρώτος σε συμμετοχές στην «ερυθρόλευκη» λίστα. 

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr