Super League: Έχασε ο Ατρόμητος, "έλαμψε" ο Αστέρας

Ο Ατρόμητος "γκέλαρε" στην έδρα του χάνοντας από τον Παναιτωλικό του Δέλλα με 1-0, ενώ αντίθετα ο Αστέρας μπήκε στην 5άδα μετά τη νίκη του επί της ΑΕΛ με 3-1.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1

Ο εντυπωσιακός Κυριακίδης σταμάτησε τον Ατρόμητο και έδωσε σπουδαία νίκη στον Παναιτωλικό με 1-0 στο Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απόκρουσε πέναλτι και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Αγρινίου, που υποχρέωσε τους «κυανόλευκους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα και 2η στο πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, «πληγώνοντας» την προηγούμενη ομάδα του. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ρόσα στο 49'.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 3-1

Ασταμάτητος ο Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε και της ΑΕΛ με 3-1 για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία, μιας κι έχουν να χάσουν από την 9η αγωνιστική (ΠΑΟΚ) και με μεγάλη εμφάνιση έκαμψαν και την αντίσταση των «βυσσινί».

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μανιάς που σημείωσε δύο τέρματα (11', 71') κι έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και ο Κυριακόπουλος (83'). Η Λάρισα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 53΄ με πέναλτι του Ναζλίδη.
Πηγή: skai.gr