Κλείσιμο

Εξαιρετικός ο Ατρόμητος, πέρασε για πλάκα και από τη Ριζούπολη

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ατρόμητος. Η ομαδάρα του Κάναντι έκανε τρομερό ποδαρικό στο 2018 περνώντας… αέρα με σκορ 3-0 από την έδρα του Απόλλωνα και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.

Τρομερό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντάουντα άνοιξε με ψύχραιμη κεφαλιά το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα «σόκαραν» και πάλι την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Ουάρντα να εκμεταλλεύτεται την τραγική αντίδραση του Κύργια και να κάνει το 2-0.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση… ο Κάναντι. Χάρη στην άψογη διαχείρισή του, ο Ατρόμητος σχεδόν δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα του Παράσχου, που παρότι πλησίαζε την περιοχή του Γιαννιώτη δεν τον ενοχλούσε ιδιαίτερα. Στο 86’ ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα. Ο σεληνιασμένος Ουάρντα έβγαλε κάθετη στον Ντιγκινί κι αυτός με υποδειγματικό τσίμπημα της μπάλας, αφού την πέρασε πάνω από το σώμα του Τσόβιτς την έστειλε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34’ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75’ Καστιγέχος)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13’ Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88’ Μπαστακός), Ντάουντα (75’ Καρασαλίδης)

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαπέτρου

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr