Κλείσιμο

Θέλουν να τελειώνουν από σήμερα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Με θετικό πρόσημο θέλουν να κλείσουν την χρονιά, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, που έχουν στόχο να καθαρίσουν από απόψε κιόλας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «8» από σήμερα το βράδυ. Ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει όλους τους παίκτες πρώτης γραμμής στην αποστολή, αλλά μάλλον θα κάνει ροτέσιον, με τους Χουτεσιώτης, Νικολάου, Φιγκέιρας και Τζούρτζεβιτς να προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου κοντράρεται με τον Παναιτωλικό. Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε ένα ματς που κρύβει παγίδες, για να κάνει καλές γιορτές. Σίγουρα, ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, με τους Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς και Λιβάγια να είναι εκτός αποστολής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο. Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (Cosmote Sport 1)

17:15 Πλατανιάς - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr