Super League: Τούμπαρε τον Πανιώνιο ο Λεβαδειακός!

Άργησε αλλά τα κατάφερε ο Λεβαδειακός. Ο Πανιώνιος μπορεί να πήρε το προβάδισμα στη Βοιωτία, όμως του βγήκε ξινό. Η ομάδα του Ανιγκό κατάφερε και γύρισε το ματς 2-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Κακό πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους πάντως να είναι πιο επικίνδυνοι αλλά να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου οι Βοιωτοί μπήκαν καλύτερα όμως στάθηκαν άτυχοι αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κότνικ ύστερα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο (50’).

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο 58’ με εξαιρετικό σουτ του Μασούρα, όμως δεν χάρηκαν για πολύ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λεονάρντο απάντησε για τους γηπεδούχους στο 60’ και στο 78’ έπειτα από αντεπίθεση ο Γιακουμάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κότνικ και με την βοήθειας της κόντρας έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ (Μητρόπουλος), Νουάνκο, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (Μεντί), Μπελγκαζουανί (90’ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χταζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81’ Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης (73’ Ταπόκο), Μασούρας, Γεσίλ (54’ Ντουρμισάι)

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr