Κλείσιμο

Μην ξεγράφετε τον Ατρόμητο, 1-0 τον Λεβαδειακό!

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του –κάθε άλλο- αλλά αποστολή εξετελέσθη για τον Ατρόμητο!

Με «χρυσό» σκόρερ τον Ντιγκινί στο 42’ (υπέροχη συνεργασία με τον Ντάουντα), οι κυανόλευκοι πήραν μία... επαγγελματική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, επικρατώντας 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αποτέλεσμα που διατηρεί σταθερά την ομάδα του Κάναντι σε τροχιά... πρωταθλήματος, αφού μείωσε εκ νέου στους 2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (κι ενώ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έχουν ματς λιγότερο).

Κακό το παιχνίδι στο Περιστέρι, με τους Βοιωτούς να μην μπορούν να απειλήσουν, ουσιαστικά, την εστία του Γιαννιώτη, ενώ το όπλο πλάνο τους για κάτι θετικό πήγε στράφι όταν ο Γάλλος άσος βρήκε δίχτυα. Τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα του Ανιγκό που κάνει... νερά τελευταία.

Στο 52' δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο, όταν ο Αντιλέχου χτύπησε τον Γιαννούλη στο πόδι, με τον διαιτητή Κουτσιαύτη να λέει, λανθασμένα, να συνεχιστεί το ματς.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (81’ Ούμπιδες), Ουάρντα, Ντιγκινί (90’ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74’ Μενσά)

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Τριποτσέρης (46’ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Φαβάρο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (78’ Σουμπίνιο)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr