Οι Σανς αποφασίζουν το μέλλον του Μάικ Τζέιμς

Έτοιμος να ακούσει τις αποφάσεις των Σανς για το μέλλον του -και αναλόγως να κινηθεί για την επόμενη μέρα της καριέρας του- είναι ο Μάικ Τζέιμς.

Έπειτα από 45 μέρες που διήρκεσε το λεγόμενο two-way contract του Αμερικανού με την ομάδα του Φίνιξ, την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία που έχει εκείνη για να καταλήξει στο τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Υπάρχουν λοιπόν τρία ενδεχόμενα: Είτε να του προσφέρει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, είτε να τον στείλει στην G-League και να του δώσει συμβόλαιο όταν ανοίξει θέση στο ρόστερ, είτε να τον αφήσει ελεύθερο.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες του NBA με αυτό το καθεστώς που έχουν ελπίδες να κερδίσουν συμβόλαιο, κάτι που κέρδισε με τις καλές εμφανίσεις του έπειτα από την αποχώρηση του Έρικ Μπλέντσο και του προπονητή Ερλ Γουάτσον.

Εξάλλου στους αξιοπρεπέστατους μέσους όρους του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (10,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,1 κοψίματα σε 22' συμμετοχής) προστέθηκε τα ξημερώματα μια ακόμα καλή παρουσία με 10 πόντους, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 16’ απέναντι στους Ράπτορς στο Τορόντο.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr