Από ένα ημίχρονο ΑΕΛ και ΠΑΣ, δεν χάνει η Λαμία

Στο "Χ" έμειναν η Λάρισα με τον ΠΑΣ (1-1) και η Λαμία με τον Παναιτωλικό (2-2).

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

Θα βλέπουν τον Κόντε και στον… ύπνο τους στην Λάρισα!

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε για πέμπτη φορά στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΛ και χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Ναζλίδης με πέναλτι στο 6ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν, πάντως, αήττητοι στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα!

Στους 14 βαθμούς βρίσκεται πλέον η Λάρισα, η οποία την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ξάνθη στο «ΑΕΛ FC Arena». Δύο περισσότερους έχει ο ΠΑΣ που παίζει στα Γιάννενα με την Λαμία την 14η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82' Μασούρας), Ντέλετιτς (73' Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’+1’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Λαμία - Παναιτωλικός 2-2

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η ομαδάρα του Μπάμπη Τεννέ αποδείχθηκε επτάψυχη, ξεραίνοντας τον Παναιτωλικό στο 97' του συγκλονιστικού αγώνα στο ΔΑΚ, για το τελικό 2-2, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της 0-2 ως το 69'!

Ο Βουό ο «χρυσός« σκόρερ, με τους νεοφώτιστους να παραμένουν αήττητοι για 8ο σερί παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 21 Οκτωβρίου! Μόλις την περασμένη Κυριακή, θυμίζουμε, το… είχαν κάνει ξανά στη Ριζούπολη, «κλέβοντας» την ισοπαλία από τον Απόλλωνα, και πάλι στα «χασομέρια»

Από την άλλη, ασύλληπτη «αυτοκτονία» για τα «καναρίνια», που πέτυχαν δύο εκπληκτικής ομορφιάς τέρματα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν, τελικά, με το «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, παραμένοντας -ακόμα- μακριά από το όνειρο της πεντάδας…

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης (42' Βουό), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (62' Καραγιάννης), Βάντερσον, Ακόστα, Κουτρομάνος (29' Αναστασόπουλος)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μιχάι, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (70' Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (76' Τσοκάνης), Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ (78' Μαρκόβσκι)

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr