"Διπλό" στη Λεωφόρο ο Πανιώνιος, ένταση μεταξύ οπαδών

Αδιόρθωτος Παναθηναϊκός και τιμωρία από τον Πανιώνιο.

Οι πράσινοι των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων, που κάνει… μπαμ πως έχει επηρεάσει το μυαλό τους, παρουσιάστηκαν «χλωμοί» στη Λεωφόρο και έδωσαν δικαίωμα στον μάγκα «Ιστορικό» να φύγει με διπλό από τη Λεωφόρο, 1-0!

Χρυσός σκόρερ των κυανέρυθρων ο Ντουρμισάι στο 73’ (κι ενώ είχε μπει στο ματς στο 61’), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος-καραμπόλα των Ρέις-Κολοβέτσιου και… εκτέλεσε τον Διούδη.

Άνευροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι παίκτες του Ουζουνίδη και ειδικά από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ, κατέρρευσαν, χωρίς καν να απειλούν την εστία του Κότνικ για να σώσουν ό,τι σωζόταν…

Στους 19 βαθμούς και την πέμπτη θέση ανέβηκε ο σημερινός θριαμβευτής, στους 15 έμεινε ο Παναθηναϊκός, ακριβώς στη μέση της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτη εντός έδρας του Παναθηναϊκού μετά από 20 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Λεωφόρο. Τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη φιλοξενούμενος –μέχρι να φτάσουμε σήμερα στον Πανιώνιο- ήταν η Ξάνθη στις 16 Οκτωβρίου (1-2).

Ξύλο στις εξέδρες

Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» φώναξαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, κάποιοι από τη θύρα 2 τούς «απάντησαν», βρίζοντάς τους, με αποτέλεσμα να γίνει το… έλα να δεις, με χοντρό ξύλο μεταξύ των δύο πλευρών, την εξέδρα, δε, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τα επίσημα της Λεωφόρου!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Σιλά (46’ Ρέις), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (46’ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας (69’ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν, Μολίνς

Πανιώνιος: Κότνικ, Χατζησαφί, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (84’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ (61’ Ντουρμισάι)

Διαιτητής: Τζήλος
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr