Ζιντάν: Είμαι απογοητευμένος για τους παίκτες μου

Την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά των οκτώ πόντων από την Μπαρτσελόνα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη μια και οι μαδριλένοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της Βασίλισσας εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος για την χαμένη ευκαιρία της ομάδας του ωστόσο εξέφρασε την πίστη του πως τελικά οι πρωταθλητές Ισπανίας θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Γνωρίζω ότι είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Κάναμε τα πάντα και αξίζαμε κάτι περισσότερο σήμερα, όμως στο τέλος δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παίξαμε πολύ κάναμε ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα» υποστήριξε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως : «είμαι στενοχωρημένος για τους παίκτες με την προσπάθεια που έκαναν. Για αυτούς είναι δύσκολο. Θα ήταν ιδανικό να μειώναμε την απόσταση σήμερα. Υπάρχουν τρεις ομάδες οι οποίες έχουν περισσότερους πόντους από εμάς και το αξίζουν».

Τέλος ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι και πως η Ρέαλ θα έχει ευκαιρίες να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή: «Έχουμε μείνει λίγο πίσω, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος στη σεζόν. Θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να καλύψουμε το κενό με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας. Παραμένω αισιόδοξος και γνωρίζω πως θα αλλάξει η κατάσταση. Την περσινή σεζόν σκοράραμε στο τέλος των παιχνιδιών, κάτι που δεν συμβαίνει φέτος, όμως αυτό θα αλλάξει».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr