Κλείσιμο

Λουτσέσκου: Ο Λέοβατς είναι εκτός ομάδας

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας πριν από το ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του τόνισε:

Για την εβδομάδα που πέρασε: “Υπάρχει απογοήτευση που δεν νικήσαμε τον Πανιώνιο, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε την καλή παρουσία και την αντίδραση που είχαμε. Επίσης κρατάμε μία πολύ καλή στάση που κρατήσαμε και η καλή συμμετοχή από όλους τους παίκτες, στον αγώνα με τον Αιγινιακό”.

Για το αν πήρε κάποια απόφαση για τον Λέοβατς καθώς παίζει πλέον ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της ομάδας: “Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ΄ ότι τα βλέπουν κάποιοι. Ο Λέοβατς αρχικά ήταν τραυματίας και μετά το ματς με τον Ατρόμητο, τον κάλεσα να συζητήσουμε και μου είπε ότι νιώθει πολύ πίεση και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Είναι εκτός ομάδας και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, θα δούμε τι θα συμβεί”.

Για τον Πρίγιοβιτς: "Είναι ένας σημαντικός σκόρερ για εμάς. Όταν επέστρεψε όμως απο την Εθνική ομάδα με δύσκολα ταξίδια, έκρινα ότι δεν ήταν έτοιμος και έτσι χρησιμοποιήθηκε ο Κουλούρης στον Ατρόμητο. O Κουλούρης έπαιξε καλά απέναντι στον Ατρόμητο και ήταν δίκαιο να παίξει και κατά του Πανιωνίου. Και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα χτύπησε και είναι εκτός και για τον αγώνα με τη Ξάνθη".

Για τον Τζάλμα: "Δεν θα παίξει ο Τζάλμα κατά της Ξάνθης καθώς τραυματίστηκε και αυτός, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους"

Για τη νοοτροπία της ομάδας: "Η νοοτροπία δεν φτιάχνεται σε ένα βράδυ. Χρειάζεται χρόνος. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι είναι αλλιώς αλλά δεν είναι έτσι. Σίγουρα μπορεί κάποιοι παράγοντες να σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη νοοτροπία της ομάδας πιο γρήγορα. Πρέπει να παλέψουμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας να "σκοτώνουμε" τον αντίπαλο όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Έχω ακούσει τον κόσμο να λέει πως πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Όμως τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας είναι άλλα. Είναι σαν να με ζητάτε από εμένα να γίνω ξανθός από μελαχρινός".

Για τον Σαμπράνο και τον λόγο που δεν έπαιξε με τον Πανιώνιο: "Είμαι προπονητής που πρέπει να προστατεύει τους παίκτες του. Είμαι υπεύθυνος προς τον ιδιοκτήτη, προς τα ΜΜΕ προς τους φιλάθλους, αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι σε μένα".

Για την Ξάνθη: "Η Ξάνθη θα είναι πάντα κομμάτι της ψυχής μου. Θα σεβαστώ τον αντίπαλο φυσικά αλλά πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην προσωπική μάχη και στην αντίδραση. Η Ξάνθη είναι μία δεμένη ομάδα, με πολύ καλό και έξυπνο προπονητή αλλά και εμείς έχουμε μία ποιοτική ομάδα, πολύ οργανωμένη και θα πάμε να κερδίσουμε".

Για το αν άλλαξε χαρακτήρα γιατί φαίνεται πιο ήρεμος απ΄ ότι πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες μου. Έχουν ποιότητα, γνωρίζουν πως πρέπει να παίζουν και είμαι πιο ήρεμος για να κρατάω τις ισορροπίες".

Για τον Μαουρίσιο: "Ο Μαουρίσιο δυστυχώς για εμάς, χτύπησε στην καλύτερη περίοδο του στον ΠΑΟΚ, τώρα έπρεπε να παλέψει για να επιστρέψει. Του δώσαμε λίγα λεπτά στο Κύπελλο και θα είναι μαζί μας στο ματς με τη Ξάνθη. Δεν θα είναι δίκαιο για αυτόν και για την ομάδα να ξεκινήσει από την αρχή αλλά αν χρειαστεί να μας βοηθήσει κάποια λεπτά είμαι σίγουρο πως θα το κάνει".
Πηγή: skai.gr