Κλείσιμο

Ο Αστέρας 2-0 τον Λεβαδειακό, νίκη-ανάσα για Παναιτωλικό (3-1) με ΑΕΛ

Ένα μικρό σερί συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκει τον εαυτό του, ενώ ο Παναιτωλικός πέτυχε σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 πετυχαίνοντας την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτεροι με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο ξεκίνημα της επανάληψης στο οποίο ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει. Κορυφαίος για τους Αρκάδες ο Ινγκλέσιας που πέτυχε το πρώτο τέρμα και «σέρβιρε» το δεύτερο στον νεαρό Δουβίκα που βρήκε για πρώτη φορά στην καριέρα του δίχτυα σε αγώνα για το πρωτάθλημα.

Οι Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ινγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61? Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84? Κώτσιρας), Γκοντό (46? Δουβίκας).

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46? Φαβάρο), Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (49? Καθάριος), Μητρόπουλος (73? Μητρόπουλος), Νιας, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ.

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 3-1

Νίκη «οξυγόνο» που του επιτρέπει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη πήρε ο Παναιτωλικός, χάρη στην επικράτησή του με 3-1 επί της ΑΕΛ. Εξαιρετικής ομορφιάς τα τέρματα των Ρόσα και κυρίως του Μάζουρεκ.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Χάβος): Τσέναμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ (64? Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75? Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68? Ρόσα).

ΑΕΛ: (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (82? Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89? Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.
Πηγή: skai.gr