Μπακάκης: Κάποια στιγμή να σταματήσουμε να κυνηγάμε στο σκορ

Δεν συμμερίζεται την ικανοποίηση για την επιστροφή από το 0-2 και στέκεται στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ απέναντι στη Ριέκα και τη χαμένη ευκαιρία για πρόκριση από… χθες ο Μιχάλης Μπακάκης. Μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ, ο δεξιός μπακ της «Ένωσης» εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για τον «τελικό» με την Αούστρια στη Βιέννη.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για:

-το χθεσινό 2-2 με τη Ριέκα: «Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε πάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, βγάλαμε ευκαιρίες και πάθος, ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Ο σημερινός βαθμός μπορεί να είναι πολύτιμος, αλλά μας αφήνει μια πικρία γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

-την επιστροφή από το 0-2: «Η ομάδα παλεύει για να κερδίζει. Βγάζουμε πάθος και δύναμη, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το πράγμα να κυνηγάμε συνέχεια το σκορ, γιατί δίνουμε περισσότερη από την ενέργειά μας και τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι, να μη δεχόμαστε πρώτοι γκολ, είτε εύκολο είτε αστείο είτε με οποιονδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να καθαρίζουμε γρήγορα τα παιχνίδια για να είμαστε μετά πιο άνετα».

-τον «τελικό» με την Αούστρια στη Βιέννη: «Δεν θα πάμε να κλειστούμε πίσω για το βαθμό. Σίγουρα θα παίξουμε λίγο αμυντικά, αλλά θα διεκδικήσουμε τη νίκη, γιατί όταν πας για την ισοπαλία στο τέλος χάνεις. Θα πάμε να παίξουμε όπως ξέρουμε, με πάθος, δύναμη και συγκέντρωση 100% και πιστεύω πως θα πάρουμε τον έναν ή τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε για να πάμε στην επόμενη φάση».

-τη διάθεση των εσόδων του αγώνα με τον Πλατανιά για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών: «Ο κόσμος πρέπει να έρθει να στηρίξει. Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες κινήσεις. Είμαστε όλοι στο πλευρό των πλημμυροπαθών, στενοχωρηθήκαμε με όσα έγιναν στη Μάνδρα και ελπίζω τη Δευτέρα να έρθει πολύς κόσμο στο γήπεδο για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr