Κλείσιμο

"Παγωμένες" οι σχέσεις Ζιντάν-Ρονάλντο στη Ρεάλ

Πληθαίνουν οι φήμες που αναφέρουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι το αγαπημένο παιδί της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το δημοσίευμα που αναφέρει πως είναι στα μαχαίρια με τον Ράμος, ήρθε στο φως και ένα ακόμα το οποίο υποστηρίζει ότι και οι σχέσεις του με τον Ζιντεντίν Ζιντάν δεν είναι και οι καλύτερες.

Αιτία, το βέτο που είχε θέσει το καλοκαίρι ο CR7 προκειμένου να μην αποκτήσει η «βασίλισσα» τον Κιλιάν Εμπαπέ. Το Diario Gol υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος είχε εκφράσει την αντίθεσή του για την συγκεκριμένη μεταγραφή, με αποτέλεσμα ο νεαρός επιθετικός να καταλήξει από την Μονακό στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί το έργο του Ζιντάν να χωρέσει τόσους αστέρες στην επίθεση των Μαδριλένων να μην ήταν εύκολο -αν ερχόταν ο νεαρός επιθετικός-, ωστόσο η απώλεια ενός εκ των μεγαλύτερων νέων αστεριών του ποδοσφαίρου, δεν είναι μικρή υπόθεση.

Πάντως, υπάρχει και το Don Balon σύμφωνα με το οποίο ο Ρονάλντο δεν θα έλεγε «όχι» σε μια επιστροφή στην Premiere League, αυτή τη φορά όμως όχι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά στην Τσέλσι.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr