Επιστροφή στις πισίνες για τον Γιάννη Δρυμωνάκο!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο ο Έλληνας πρωταθλητής Γιάννης Δρυμωνάκος στο International Swimming Masters Meeting που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Με χρόνο 57,80 τερμάτισε πρώτος στο αγώνισμα των 100 μέτρων πεταλούδα, θέτοντας, παράλληλα, τη βάση για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters που θα λάβει χώρα στη Σλoβενία το Σεπτέμβριο του 2018.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση αυτή και έτοιμος για σκληρή προπόνηση με στόχο διακρίσεις για τη χώρα μας στα πρωταθλήματα κολύμβησης Masters.

Στόχος του το 2018 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα είναι μέσα στις δυνατότητές του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έχει φέρει στην Ελλάδα εδώ και λίγους μήνες το Crosswim, που συνδυάζει αρμονικά την προπόνηση εντός κι εκτός νερού, εκτοξεύοντας τον μεταβολισμό και την ένταση μίας ήδη απαιτητικής προπόνησης, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, όσο και στο κάψιμο θερμίδων.

Παράλληλα, το καλοκαίρι που μας πέρασε συμμετείχε και σε πληθώρα κολυμβητικών open water αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του φιλανθρωπικού αγώνα Swim Around Spetses και στο Spetses mini Marathon.


Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος