Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κρίνει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και όχι οι Ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς είναι η μόνη αρμόδια να επιληφθεί του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων και πλημμεληματική συμμορία.

Η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα ζητήσει το βούλευμα μέσω των Ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων, αφού καταστεί τελεσίδικο και αμετάκλητο.

Αμεσως μετά αναλαμβάνει το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, το οποίο θα εισηγηθεί τις πειθαρχικές κυρώσεις για φυσικά πρόσωπα και ομάδες που εμπλέκονται στη δικογραφία.

Συνέντευξη ΣΟΚ: «Έτσι άσπριζαν το μαύρο χρήμα στο στοίχημα»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παράνομο στοίχημα και για το πως "ξεπλένονται" τα "μαύρα" χρήματα μέσω του στοιχήματος, έκανε στην εκπομπή και στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπενέα, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΠ Ανέστης Φιλιππίδης.

Ο καθηγητής ορυκτολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε μια συνέντευξη - "βόμβα" εξηγεί πως ανακάλυψε, μέσα απο τη λίστα με τους πιο... τυχερούς Έλληνες, μια απο τις μεγαλύτερες υποθέσεις ξεπλύματος χρημάτων απο τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, που μέσα από τις βεβαιώσεις κερδών του ΟΠΑΠ " άσπριζε" τα "μαύρα" χρήματα.

Ο καθηγητής, που ήρθε αντιμέτωπος με ένα τεράστιο κύκλωμα, που ανά την Ελλάδα μάζευε κερδισμένα δελτία, για να νομιμοποιεί μέσα απο αυτα, κέρδη από ναρκωτικά, καταλήγει στη θλιβερή διαπίστωση ότι, δεκατρία χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Στο εδώλιο για δυσφήμιση ο Κύρος Βασάρας

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασάρας θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος. Η δίκη θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στο Θ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την κατάθεση Βασάρα στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, όπου ο διαιτητικός παράγων είχε ισχυριστεί ότι εκδιώχθηκε από τη διοίκηση Σαρρή λόγω των δημοσιευμάτων του δημοσιογράφου.
Πηγή: skai.gr