Σκίμπε: Θα συνεχίσω στην Εθνική

Βέβαιος πως θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έδειξε περήφανος για όλη την προσπάθεια, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό και ανέλυσε τα αίτια. 

«Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας τους τελευταίους 14 μήνες. Είχαμε 12 αγώνες όπου πήγαμε πολύ καλά, δυστυχώς μόνο σε έναν δεν ήμασταν καλοί, σε αυτόν στο Ζάγκρεμπ πριν τρεις μέρες, και το πληρώσαμε. Δείξαμε πως ήμασταν ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια των προκριματικών, ωστόσο στο πρώτο ματς με την Κροατία ήμασταν άτυχοι με την –από το πουθενά- τιμωρία του Μανωλά, με τον Τοροσίδη τραυματία, με τους Μάνταλο και Δώνη εξίσου νοκ-άουτ. Αυτές οι απουσίες επηρέασαν τη χημεία της ομάδας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό». 

Απόψε ήμασταν εξαιρετικοί και η Κροατία δεν ήταν καλή. Στο προηγούμενο παιχνίδι συνέβη το αντίστροφο. Κάναμε λάθη στο Ζάγκρεμπ και σκόραραν από το πουθενά κάποια γκολ. Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είμαστε ομάδα, όμως, όλοι μαζί κάνουμε λάθη, όλοι μαζί φτάνουμε σε νίκες». 

Για το μέλλον του στην Εθνική είπε: «Η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα θλιμμένη, γιατί είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στο Μουντιάλ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά και θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής».
Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr