Πρίντεζης: Θέλουμε να αντιδράσουμε με Παναθηναϊκό

«Έχουμε μία λύση ακόμη στους κοντούς, τον Ρόμπερτς, ο οποίος δεν είχε παίξει,» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πιο υποψιασμένοι, ενώ θέλουν παράλληλα να αντιδράσουν για τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Αναφορικά στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού εξήγησε: «Ο κύριος λόγος ήταν πως είχαμε μια κακή ημέρα. Θέλουμε να ανακάμψουμε από αυτή την ήττα. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος και δεν σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες. Ειδικά στο γήπεδό μας θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά, αλλά έχομε πολύ δρόμο ακόμη. Θέλουμε τη νίκη σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά με τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα των «πρασίνων», ο Πρίντεζης είπε: «Ίσως και να τους αδικεί το ρεκόρ τους. Την περασμένη εβδομάδα στη Βιτόρια έπαιξαν καλά. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν άλλη βαρύτητα και είμαστε έτοιμοι και υποψιασμένοι».

Έχει διαφορά σε σχέση με πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς; «Είμαστε πιο έτοιμοι. Έχουμε μία λύση ακόμη στους κοντούς, τον Ρόμπερτς, ο οποίος δεν είχε παίξει. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) δεν είναι μαζί μας, ελπίζω να έρθει το συντομότερο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και σαν ομάδα πιστεύω ότι είμαστε αρκετά βελτιωμένοι,» απάντησε ο Πρίντεζης.

Αναφορικά στη δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας του Πειραιά (σ.σ. sold out) τόνισε: «Παίζει ρόλο, γιατί στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει πίεση, είναι χαρά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο και μακάρι όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Θα μας δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια».

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνόψισε: «Νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε δεύτερη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε μία καλή και σταθερή πορεία όπως πέρυσι. Με την Μπαρτσελόνα και τον Άρη δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας και θέλουμε να αντιδράσουμε», τόνισε στο τέλος.
Πηγή: Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ