Απολλωνάρα 4-3 τον ΠΑΣ, όρθια η ΑΕΛ στην Κέκρυρα

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λίγκας, η μεταμορφωμένη ομάδα του Ζόραν Βούλιτς εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή των Ηπειρωτών, επικράτησε 4-3!

Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως ήττα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», στα οποία έχει μαζέψει οκτώ βαθμούς από τους, συνολικά, 10 που έχει!

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Βούλιτς): Τσόβιτς, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Ντάσιος, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (71' Χουάρες), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Καρανίκας (71' Μανθάτης), Νικολιάς, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι)

Άντεξε στην πίεση της Κέρκυρας η ΑΕΛ!

Οι «βυσσινί» δεν… μάσησαν από την κυριαρχία των «Φαιάκων» στο ματς της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας , προηγήθηκαν και έφυγαν με πολύτιμο βαθμό από το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Κριζμάν, κόντρα στη ροή του ματς, στην πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΛ στο παιχνίδι. Η Κέρκυρα, από την άλλη, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα μόνο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμες στο 36’ παρά τις 14 συνολικά ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι δύο ομάδες, πάντως, συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία, έχοντας από δέκα βαθμούς στην ενδέκατη θέση.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης (31’ Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (68’ Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (76’ Μπάουμαν), Παμλίδης.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78’ Λαγός), Κριζμάν, Ναζλίδης (85’ Περόνε).

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr