«Καθάρισε» για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο

Ο Μαουρίτσιο έφτανε για τον ΠΑΟΚ!

Με δύο τέρματα του Βραζιλιάνου χαφ σε διάστημα τριών λεπτών (σσ. το δεύτερο φανταστικό), ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και μείωσαν την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στον έναν βαθμό.

Έπαιξε για όσο έπρεπε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε καλή εικόνα ανά διαστήματα στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ήταν κακή και έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους του. Κακός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αστέρας, που έκανε αισθητή την παρουσία του μόλις μια φορά στο παιχνίδι. Ήταν το 56ο λεπτό όταν ο νεοεισελθόντας Κυριακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ρέι.

Στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την 10η αγωνιστική φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ουραγός ο Αστέρας με 6 βαθμούς, με Παναθηναϊκό στην Τρίπολη το ερχόμενο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (81’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76’ Μακ), Βιεϊρίνια (86’ Τζάλμα Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Κώτσιρας (73’ Δουβίκας), Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52’ Καλτσάς), Μαδίντα (55’ Κυριακόπουλος), Γιαννούλης, Τόνσο, Μανιάς.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr