XTERRA O.W.S. Challenge 2017: Ο κολυμβητικός αγώνας της χρονιάς!

Η XTERRA Hellas και η TRIMORE που πλέον εκπροσωπεί το brand στην Ελλάδα, σε συνεργασία και υπό την Αιγίδα του Oργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κάνουν πραγματικότητα την πιο φημισμένη συνάντηση ανοικτής θαλάσσης της χώρας.

Μέσα στην εκπληκτικής ομορφιάς πλάζ της Βουλιαγμένης και σε πολυγωνική διαδρομή, πρόκειται κολυμβητές που θα πλησιάσουν σε αριθμό τους 1.000 να ανταγωνιστούν με διπλό στόχο φέτος:??- να αναδείξουν το σπορ ως ένα από τα ωραιότερα, ευγενέστερα και θεαματικότερα αλλά και- να δείξουν σε όλους ότι η θέληση και το πείσμα μπορούν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Δεδομένου δε ότι ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος της σειράς GRANT PRIX όλων των O.W.S. αγώνων της χώρας, με την ολοκλήρωσή του, πρόκειται να διενεργηθούν και οι βραβεύσεις των πρώτων μεταξύ των πρώτων κάθε διοργάνωσης, βάσει τελικής κατάταξης.??Οι διοργανωτές καλούν τους κολυμβητές και φίλους του αθλήματος, να δώσουν δυναμικά το παρόν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα: 11.00 π.μ. σ’ έναν αγώνα που θα ξεσηκώσει και θα συναρπάσει.

Με την πεποίθηση ότι η φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βουλιαγμένης, που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για δυναμικότερη ενασχόληση με τον αθλητισμό στο μέλλον, καλεί όλους να βρεθούν και να θαυμάσουν τους τολμηρούς!
Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος