Τρεις αγωνιστικές στον Άλτμαν, χάνει και αυτός το ντέρμπι!

Το μέγιστο της ποινής επιβλήθηκε στον Όμρι Άλτμαν!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού για την απαράδεκτη ενέργειά του να κλωτσήσει τον Μίλος Ντέλετιτς στο κεφάλι, εκτός φάσης, στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Μία κίνηση που προκάλεσε την απευθείας αποβολή του -δύο λεπτά, μάλιστα, αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή- και υποχρέωσε την ομάδα του να αγωνιστεί με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και φυσικά, τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, πως ο 23χρονος θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Δεν αγωνίστηκε, φυσικά, στη Λαμία, δεν θα παίξει στο αυριανό (24/10) ματς Κυπέλλου στην Καρδίτσα και θα εκτίσει την ποινή του στο μεγάλο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, στη Λεωφόρο.

Θυμίζουμε, με τρεις αγωνιστικές έχει τιμωρηθεί -σκανδαλωδώς- και ο Μολέδο και θα χάσει και αυτός το «αιώνιο» ντέρμπι, εκτός, βέβαια, αν οι «πράσινοι» δικαιωθούν στην έφεσή τους για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, κάτι το οποίο θα γνωρίζουμε οριστικά την Πέμπτη.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr