ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά Παππά!

Θέση, με κοινή, επίσημη ανακοίνωση, πήραν ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ για την ανάρτηση-φωτογραφία του Νίκου Παππά στο Instagram, στην οποία κάνει… χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του, με τη λεζάντα να αναφέρεται σε «αξιολύπητους» δημοσιογράφους!

Σχολιάζοντας, φυσικά, τα όσα γράφτηκαν για το επεισόδιο που είχε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Φάρο.

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, λοιπόν, καταδικάζουν τη συμπεριφορά του Παππά, τονίζοντας ότι δεν ταιριάζει σε αθλητή που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο και του ζητούν να ζητήσει συγνώμη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr