Ο Κότνικ τα έβγαζε, ο Μασούντ το έβαλε και ο Πανιώνιος απέδρασε!

Μπορεί η... ταυτότητα του ματς του Αστέρα με τον Πανιώνιο να έχει την υπογραφή του Μασούντ, που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στη νίκη με 1-0 των «κυανέρυθρων», αλλά ο Κότνικ φρόντισε να κάνει απόσβεση του φετινού χρόνου του συμβολαίου του.

Με μεγάλη εμφάνιση του Σλοβένου τερματοφύλακα που ήταν καθοριστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου διατήρησε το δικαίωμα να παραμείνει στο παιχνίδι και χάρη στην αγωνιστική της άνοδο στο β' ημίχρονο και την ποιότητα των παικτών που στελεχώνουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας δεν μπορεί σήμερα να κατηγορεί κανέναν άλλον, πλην του ίδιου, καθώς δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, πολύ περισσότερο στο α' ημίχρονο, αλλά και στο β' μέρος στο τέλος του ματς, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, που φάνηκε ανίκητος στις ανεπαρκείς -όπως αποδείχθηκε- τελικές προσπάθειες των Ισνάλντο, Μαντίντα, Δουβίκα και Τσιλιανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης – Μουνάφο, Τσουκαλάς – Τσιλιανίδης, Μαντίντα (50’ Τόνσο), Ισνάλντο (74’ Γκοντό) – Μανιάς (50’ Δουβίκας)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί – Κόρμπος, Σιώπης – Λάμπρου (46’ Μασούρας), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς (80’ Παπαγεωργίου) – Γεσίλ (69’ Ντουρμισάι)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr