Η Λίβερπουλ τιμά τον Νταλγκίς κι εκείνος νόμιζε ότι θα τον απολύσουν!

Ούτε που περνούσε από το μυαλό του Κένι Νταλγκλίς τι οργάνωνε εδώ και καιρό η Λίβερπουλ προκειμένου να τιμήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει όχι μόνο από την ομάδα αλλά από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το όνομα του Νταλγκλίς θα δοθεί σε εξέδρα του Άνφιλντ, πράγμα που θα επισημοποιηθεί αυτό το Σάββατο, στο μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως είναι φυσικό, έπρεπε και ο ίδιος να το γνωρίζει κάποιες μέρες νωρίτερα.

Όταν όμως τον φώναξαν στα γραφεία του Μέλγουντ, εκείνος σκέφτηκε τα χειρότερα: «Με κάλεσε ο Μάικ Γκόρντον και ζήτησε να με δει. Πήγα στο γραφείο του Γιούργκεν Κλοπ, κι εκεί ήταν ο Τζον, η Λίντα και ο Τομ Βέρνερ. Ο Τζον άρχισε να μιλάει και εγώ σκεφτόμουν ‘Τι έχω κάνει;’ Νόμιζα ότι θα απολυθώ ξανά. Τότε όμως είπε ότι θέλουν να δώσουν το όνομά μου σε μια εξέδρα ως ένδειξη τιμής για την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία μαζί με την σύζυγό μου» δήλωσε στο Sky Sports.

Ο Νταλγκλίς είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ το 2012 μετά την ήττα στον τελικό του FA Cup από την Τσέλσι και ξαναγύρισε στον σύλλογο το 2013 ως εκτελεστικός διευθυντής, θέση που έχει και ως σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr