Κλείσιμο

Φίλαθλος πλησίασε με μαχαίρι τον Ισκο στο Ισραήλ

Ο «δράστης» διαχωρίστηκε από τους υπόλοιπους και κατάφερε να πλησιάσει κοντά στον άσο των Μαδριλένων, όπως ανέφεραν ΜΜΕ του Ισραήλ. «Ξέφυγε από τους υπόλοιπους και έσπευσε στον Ισκο. Καθώς πλησίαζε, το μαχαίρι έπεσε από τα χέρια του και συνελήφθη από την αστυνομία πριν φτάσει στον παίκτη,» αναφέρει η ψηφιακή έκδοση των Times του Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόσενφελντ είπε στο EFE, ότι οι παίκτες της ισπανικής ομάδας δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο.

«Δεν υπήρχε πρόβλημα ασφαλείας. Τα συνήθη μέτρα ασφαλείας υπήρχαν, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς», είπε.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ, αρνήθηκε το περιστατικό. «Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη ότι ήταν κάποιος με ένα μαχαίρι ανάμεσα σε αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο. Δεν γνωρίζουμε πως βγήκε η είδηση», τόνισε στη Marca o διευθυντής επικοινωνίας της ομοσπονδίας του Ισραήλ, Σλόμι Μπάρζελ.

«Θα καταθέσουμε αγωγή κατά των έξι οπαδών, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της εντελώς κατακριτέας ενέργειάς τους, όμως, επαναλαμβάνω, δεν ξέρω πως προήλθαν οι πληροφορίες σχετικά με το μαχαίρι. Δεν νομίζω ότι η Ισπανία αντιμετώπισε στο παρελθόν τέτοια καλή υποδοχή σε ένα στάδιο μακριά από την χώρα της», πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr