Το αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό

Οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ και Μάρκους Ντένμον, φιλοξενήθηκαν στο αφιέρωμα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό με αφορμή την έναρξη της φετινής διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του ο Νικ Καλάθης, ανέφερε: «Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλοι περιμένουν πολλά. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ένας από τους στόχους είναι να πάει η ομάδα στο Final Four. Οι βλέψεις είναι να πάει η ομάδα στο Final Four».

«Εκπλήξαμε τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Χάσαμε από τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Η Φενέρμπαχτσε έχει σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή, αλλά και πειθαρχία. Είχαμε και εμείς σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είχαμε πειθαρχία και στα Play off η ομάδα με τη μεγαλύτερη πειθαρχία κερδίζει», δήλωσε από τη μεριά του ο Τζέιμς Γκιστ.

Τέλος, ο Μάρκους Ντένμον, είπε: «Όταν κοιτάς τα έξι αστέρια και εκπροσωπείς τα πρωταθλήματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα, έχεις σαν στόχο το έβδομο αστέρι. Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζω, όπως και η ομάδα. Εάν έχουμε μια πετυχημένη σεζόν ως ομάδα, όλα θα είναι καλά για εμάς».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: skai.gr