Χάινκες: Επέστρεψα, αλλά για λίγο...

Ο Γιουπ Χάινκες παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπάγερν Μονάχου, στην επιστροφή του στην ομάδα για την τέταρτη θητεία του στο τιμόνι του συλλόγου.

Εκείνο που τόνισε ο 72χρονος τεχνικός είναι ότι δεν πρόκειται για επιστροφή στο ποδόσφαιρο, αλλά για μια μικρή προσφορά στην ομάδα του, που τον έχει ανάγκη σε αυτή την κρίσιμη καμπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιουπ Χάινκες

«Είχα προτάσεις και από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλμαπ, αλλά δεν ήθελα να επιστρέψω στην προπονητική. Δεν είναι επιστροφή στη δουλειά αυτό, είναι για λίγο χρονικό διάστημα... Ήταν σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά με το επιτελείο που είχα και παλαιότερα, γιατί ξέρουμε πως δουλεύει ο καθένας.

Όσοι ασκούν κριτική λένε ότι επειδή απουσιάζω τέσσερα χρόνια θα δυσκολευτώ, όμως δεν ανακάλυψε κάποιος ξανά το ποδόσφαιρο. Έχω παρακολουθήσει αρκετά προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και παρά τις δυσκολίες, θεωρώ ότι σύντομα θα καταφέρω να παρουσιάσω κάτι καλύτερο με τη Μπάγερν. Είμαι ρεαλιστής. Τον τρόπο με τον οποίο παίζει ποδόσφαιρο η Ντόρτμουντ δύσκολα θα τον φτάσουμε. Ξέρω όμως από που πρέπει να ξεκινήσω και ότι δουλειά μου είναι να φανεί η ποιότητα που ήδη έχει η ομάδα»
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr