Κανονικά στην Α1 ο Πανιώνιος, πήρε άδεια από την ΕΕΑ!

Αυτό που κέρδισε πέρυσι στους αγωνιστικούς χώρους, δηλαδή την άνοδό του από την Α2 μπάσκετ στην Α1 θα απολαύσει ο Πανιώνιος. Μετά από περιπέτεια όλο το φετινό καλοκαίρι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε τις τελευταίες ημέρες να μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις οικονομικές εγγυήσεις για να λάβει την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προ εβδομάδας, ο φάκελος του Πανιωνίου είχε απορριφθεί και η επιτροπή έδωσε μία εβδομάδα παράταση για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις. Αυτό έγινε στη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών και έτσι οι «κυανέρυθροι» έχουν το «πράσινο φως» για να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία όπου επιστρέφουν.

Το ίδιο θα συμβεί σύμφωνα με πληροφορίες και με τις ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας/Φάρος και Κόροιβος Αμαλιάδας, οπότε και οι δεκατέσσερις ομάδες θα έχουν κανονικά τον φάκελό τους. Θυμίζουμε, πως σε περίπτωση που ο Πανιώνιος ή κάποια άλλη ομάδα δεν τα κατάφερνε, για την άνοδο έριζε ο Ηρακλής, που τερμάτισε τρίτος πέρυσι στην Α2.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr