Γκρέγκ Πόποβιτς: «Οι ΗΠΑ είναι ντροπή για τον κόσμο» (Video)

Μετά τις επιθέσεις προς τους πρωταθλητές του NBA, Warriors, τις αντιδράσεις από ομάδα του NFL και τις επιθετικές δηλώσεις από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ, ήρθε η σειρά ενός ακόμη ανθρώπου του αθλητισμού και μάλιστα με ειδικό βάρος να προστεθεί στην επίσημη λίστα με τους αντιπαθούντες τον Τραμπ.

Ο Γκρέγκ Πόποβιτς, ο εμβληματικός προπονητής των πεντάκις πρωταθλητών NBA, San Antonio Spurs, σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της εφετινής σεζόν τόνισε προς τα μέσα ενημέρωσης πως η χώρα του «έχει μετατραπεί σε ντροπή για τον κόσμο».

Ο Γκρέγκ Πόποβιτς σημείωσε επίσης πως κατανοεί πως υπήρχαν πολλοί πολίτες οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα και αισθάνονταν παραμελημένοι από το Κράτος και απλά ο Τραμπ βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση αλλά είναι «τραγικό γεγονός» πως αυτός διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας.

Ο προπονητής των Spurs αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της οπλοκατοχής σημειώνοντας «αυτός ο άνθρωπος πιστεύει πως τα άτομα που κρατούν όπλα κατά τη διάρκεια αγώνων το κάνουν για να τιμήσουν τη σημαία. Αυτό είναι απλά μία ψευδαίσθηση και δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτό».


Πηγή: skai.gr